Fordele ved Morgenkåben.dk

Hurtig og sikker levering

En af de helt store fordele ved at handle hos Morgenkåben.dk er vores hurtige levering, som gælder for alle uanset by. Vi sender alle vores ordrer med Post Danmark Pakkepost. Dermed er du sikret, at din ordre bliver leveret indenfor 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 16.00 på hverdage, vil din pakke blive afsendt med posten samme dag og højst sandsynlig blive leveret allerede næste hverdag. Når du trykker dig videre til kassen, skal du angive, hvorvidt du ønsker at få din ordre leveret til din bopæl eller til det nærmeste posthus.

Fast lav fragtpris

Hos Morgenkåben.dk koster forsendelsen som udgangspunkt 39 kr. Leveringsomkostningen gælder for alle bestillinger med en samlet ordreværdi på under 399 kr.

Gratis fragt ved køb over 399 kr.

Vil du spare 39 kr. i forsendelsesgebyr, så skal du blot handle for minimum 399 kr. Det svarer til, at du mindst skal købe 2 produkter, for at opnå gratis fragt på din ordre. Du kan med fordel handle sammen med en ven, kæreste eller familiemedlem, hvis du ønsker gratis fragt.

30 dages returret

Loven siger, at danske netbutikker skal yde minimum 14 dages fortrydelsesret. Vi har dog valgt at udvide returretten og tilbyder derfor 30 dages returret. Du kan altså til hver en tid, indenfor 30 dage sende pakken tilbage, hvorefter vi vil returnere pengene til den konto, som du har bestilt fra. Husk at gøre brug af vores returblanket, som du kan finde her.

Support døgnet rundt

Hos Morgenkåben.dk vil vi gerne være kendt for vores gode service. Det forsøger vi at blive ved at tilbyde kundeservice 24 timer i døgnet. Hvis man ønsker at komme i kontakt med os, kan man enten sende os en mail, skrive på facebook eller ringe til os. Vi står med andre ord altid klar til at hjælpe, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Sikker online betaling

Det skal være sikkert og trygt at handle på nettet, og det er det naturligvis hos Morgenkåben.dk. Du kan betale med de mest almindelige kreditkort – bl.a. Visa/Dankort, Visa og MasterCard. Betalingen foregår på en sikker og krypteret side, hvor du ikke risikerer, at de indtastede oplysninger bliver afluret.

E-mail: Kontakt (a) Morgenkaaben.dk