Hvad skal jeg vælge?

Har du ikke helt styr på, om du skal købe en morgenkåbe eller badekåbe, så kan du her blive afklaret omkring, hvad forskellen på en morgenkåbe og badekåbe er. Mange danske forbrugere er nemlig tilbøjelige til at tro, at morgenkåber og badekåber omfatter de samme produkter, men det er ikke tilfældet.

Derfor skal du vælge en badekåbe

Du skal vælge en badekåbe, hvis du ønsker en praktisk kåbe, som du kan tage på umiddelbart efter et dejligt bad, en tur i poolen eller i havet. Det er altid svært at skulle bevæge sig ud i kulden efter et langt og behageligt bad, men i den anledning vil en badekåbe kunne gøre stor gavn. Badekåber adskiller sig bl.a. ved at have en væsentligt bedre sugeevne end morgenkåber. En badekåbe er udviklet til at komme i kontakt med vand, da der bliver anvendt det samme materiale, som man kender fra håndklæder. Det er endda muligt at bruge badekåben som decideret håndklæde, hvis man står i en situation, hvor man ikke lige har et håndklæde inden for rækkevidde. Der er desuden rig mulighed for at vaske en badekåbe i vaskemaskinen.

Derfor skal du vælge en morgenkåbe

Du skal vælge en morgenkåbe, hvis du ønsker en kåbe, som du kan tage på efter en god nats søvn. Morgenkåber giver en tryg, varm og behagelig følelse og er dermed med til at sikre en dejlig morgen. Det er ekstra behageligt og hyggeligt at nyde en velsmagende kop kaffe og morgenmad, hvis man er iklædt en morgenkåbe. Denne type kåber er mest populære i vintermånederne, men kan i princippet bruges året rundt. Selvom der er tale om morgenkåber, så kan de bruges på alle tidspunkter af dagen. Kommer du hjem efter en hård arbejdsdag, vil du med fordel kunne iklæde dig en morgenkåbe, så du kan slappe helt af i kroppen. Sidst, men ikke mindst er morgenkåben glimrende at bruge på sygedage, hvor man ikke har lyst til at iklæde sig stramt og / eller gererende tøj.