Om Morgenkåben I/S

Morgenkåben I/S er en dansk webshop, som blev etableret i november 2015. Webshoppen er grundlagt af 2 unge iværksættere, som har ønsket at tilbyde billige morgenkåber og badekåber til danske forbrugere. Virksomheden har adresse i Viborg, hvor der hver dag bliver afsendt morgenkåber og badekåber til mænd og kvinder i hele Danmark.

Sortimentet er ikke tilegnet forbrugere, som finder pasform, design og kvalitet irrelevant. Derimod er kåberne tilegnet de forbrugere, som sætter pris på en morgenkåbe eller badekåbe i høj kvalitet samt god pasform og komfort. Vi ønsker ikke at tilbyde det største udvalg, men derimod det bedste udvalg af morgenkåber og badekåber i højeste kvalitet. Derfor udvælger vi nøje vores kåber, så vores sortiment kun består af kompromisløse morgen- og badekåber til den kræsne forbruger. Vores produkter er henvendt til både mænd og kvinder i alle aldre. Vi forsøger løbende at udvide vores sortiment, så du har størst mulige chance for at finde den morgenkåbe eller badekåbe, som du er på udkig efter. Vi har mange forskellige farver og størrelser, så du højst sandsynligt kan finde en kåbe efter din smag. Hvis du søger en variant, som vi ikke har på siden, så skal du være velkommen til at kontakte os alligevel.

Uanset hvor du befinder dig henne i landet, kan du handle morgenkåber og badekåber hos Morgenkåben.dk. Vi pakker og afsender bestillinger alle hverdage, så du får leveret de bestilte varer efter ganske få hverdage. Når du bestiller dine varer, kan du selv bestemme, om pakken skal leveres til din bopæl eller nærmest pakkeshop. Vi imødekommer forskellige behov for at sikre, at den enkelte kunde får en god købsoplevelse. Vi har et ønske om, at alle vores kunder skal være hundrede procent tilfredse. Derfor bestræber vi os på at sikre den hurtigste levering og bedste service. Har du fået den forkerte farve eller størrelse, så bytter vi naturligvis med et smil.

Morgenkåben I/S

Gothersgade 13, 3. TV.
8800, Viborg
Danmark

E-mail: kontakt@morgenkaaben.dk
CVR-nr.: 36357169

Denne webshop ejes og drives af Andreas Kretzschmer og Martin Dyrhøj (i samarbejde med http://handeltips.dk og www.forsinkedefly.dk – Webshoppen er udarbejdet af www.Andiie.dk)

Andreas Kretzschmer arbejder også i en anden stor virksomhed – Rito.dk (Garn og hobby) med indkøb.

Det er Martin eller Andreas, du vil komme i kontakt med, hvis du sender en e-mail eller ringer.

Miljøvenligpakning